Arbëri

As për tre muaj Kosova nuk arriti të pastrohet nga mbeturinat

Foto: Ilustrim
 

Fushata e madhe “Ta pastrojmë Kosovën”, e iniciuar nga “Let’s do it Kosova” dhe e përkrahur nga qeveria e Kosovës dhe Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, filloi më 15 shtator të 2018.

Qeveria e Kosovës edhe ndau miliona euro për këtë fushatë, raporton KTV.