Arbëri

“Humvee” i FSK-së, prezantohet në Prishtinë

“Humvee” i FSK-së, prezantohet në Prishtinë
 

Në ditën kur Kuvendi i Republikës së Kosovës,  povoton ligjet për ushtrinë e Kosovës, qytetarët e Kosovës kanë gjetur mënyra intersante për të festuar këtë ditë.

Një afarist në Prishtinë, ka dizajnuar dhe vendosur në rrugën “Agim Ramadani”, tipin e automjetit “Humvee”  që së fundi kanë ardhur në Kosovë ku do të jenë në shërbim të Ushtrisë së Kosovës.