Arbëri

Serbia po i përcjell “me kujdes e shqetësim” zhvillimet në Kosovë

Serbia po i përcjell “me kujdes e shqetësim” zhvillimet në Kosovë

Serbia vazhdon t’i përcjellë me vëmendje zhvillimet në Kosovë, qëllimi ynë ta mbrojmë popullin tonë.

Kështu , ka deklaruar sot ministri i Punëve të Brendshme i Serbisë Nebojsha Stefanoviq lidhur me paralajmërimet për formimin e Ushtrisë së Kosovës dhe lidhur me lëvizjet e pjesëtarëve të KFOR-it drejt veriut, transmeton Koha.net.