Arbëri

Studentët në Tiranë, të ndarë në dy grupe, vijojnë protestën

Studentët në Tiranë, të ndarë në dy grupe, vijojnë protestën
 

Studentët kanë rinisur sot protestën në ditën e tetë radhazi, ku kërkojnë plotësimin e tetë kërkesave të tyre.

Studentët e ndarë në dy grupe, janë vendosur përpara Ministrisë së Arsimit, si dhe Kryeministrisë.