Arbëri

Komisioni, edhe pa kryetarin Simiq, dërgon disa projektligje në Kuvend

Foto: Ksp / arkiv
 

Anëtarët e Komisionit për të Drejtat e Njeriut, Interesat e Komuniteteve dhe për Kthim, janë mbledhur për të diskutuar disa projektligje pa vullnetin e kryetarit të Komisionit, Igor Simiq.

Nënkryetari i komisionit, Xhelal Sveçla, ka thënë se Simiqi nuk ka shprehur gatishmëri që të thërrasë mbledhjen.