Arbëri

Qosja: Korrupsioni i gjithkundshëm

Qosja: Korrupsioni i gjithkundshëm
 

Akademik Rexhep Qosja ka vlerësuar se Korrupsioni është një e keqe e madhe në jetën politike, shtetërore dhe shoqërore, në Kosovë dhe në Shqipëri, ku institucionet shtetërore, kombëtare dhe vendore, ekonomia, arsimi, para së gjithash arsimi i lartë, shëndetësia, madje edhe institucione shkencore e artistike kombëtare janë vatra të korrupsionit politik dhe ekonomik.

Qosja ka publikuar në Facebook një pjesë të librit “Pushteti i korruptuar-protagonistët dhe viktimat”, në të cilin flitet për korrupsionin.