Arbëri

Hoxhaj: Serbia po vazhdon propagandën agresive ndaj Kosovës

Hoxhaj: Serbia po vazhdon propagandën agresive ndaj Kosovës

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Enver Hoxhaj ka thënë se Serbia po vazhdon propagandën agresive ndaj Kosovës për të krijuar panik.

Kryeministrja e Serbisë, Ana Bërnabiq, deklaroi sot me rastin e shpalljes së formimit të Ushtrisë së Kosovës se shpreson që Serbia nuk do të përdorë ushtrinë e saj dhe shtoi se kjo është një nga opsionet e saj.