Arbëri

Rritet numri i grave që po bëhen pjesë e FSK-së

Foto: Koha / ilustrim
 

Në kuadër të Forcës së Sigurisë së Kosovës janë edhe 274 pjesëtare femra, të cilat mbajnë të veshur uniformën dhe përballen me sfidat dhe situatat e veçanta që kërkon misioni i kësaj force.

Interesimi i grave për t’u bërë pjesë e Forcës së Sigurisë së Kosovës ka shënuar rritje gjatë viteve të fundit.