Arbëri

20 vjetori i rënies së dëshmorëve Hyzri Talla, Afrim Maliqi dhe Ilir Durmishi

Foto: Ksp
 

Sot bëhen 20 vite nga rënia heroike e dëshmorëve Hyzri Talla, Afrim Maliqi dhe Ilir Durmishi.

Për nder të veprimtarisë së dëshmorëve, në ora 11:00 në vendin e rënies së tyre në Bregun e Diellit në Prishtinë, do të bëhen homazhe, kurse nga ora 12:30, bëhen homazhe në varrezat e dëshmorëve në Penuhë, tek varri i Hyzri Talles dhe Afrim Maliqi dhe pastaj vazhdohet për te varri i Ilir Durmishit në Shajkovc.