Arbëri

Sërish debat për dëbimin e gjashtë shtetasve turq

Sërish debat për dëbimin e gjashtë shtetasve turq
 

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me ndriçimin e rastit të dëbimit të gjashtë shtetasve turq edhe sot do të mbajë mbledhje.

Sipas rendit të ditës, para këtij komisioni është paraparë që të paraqitet presidenti i vendit Hashim Thaçi dhe kryeministri Ramush Haradinaj.