Arbëri

Lufta kundër ndotjes së ajrit duhet të jetë prioritet i shtetit, thotë ambasadori francez

Lufta kundër ndotjes së ajrit duhet të jetë prioritet i shtetit, thotë ambasadori francez
 

Ndotja e ajrit dhe planifikimi urban duhet të jenë në fokus të çdo shteti, sepse janë njëra ndër arsyet që po shkaktojnë edhe humbje të njerëzve.

Kështu u tha në konferencën që Ambasada franceze bashkë me organizatën joqeveritare “Ballkan Green Foundation” organizuan sot për ndotjen e ajrit.