Arbëri

Në Parlamentin Evropian raportohet për Kosovën, kundërshtohet taksa

Në Parlamentin Evropian raportohet për Kosovën, kundërshtohet taksa
 

Anëtarët e Parlamentit Evropian në sesionin e sotëm plenar kanë diskutuar për situatën në vendet e Ballkanit Perëndimor.

Kosova, Shqipëria, Maqedonia Veriore, Mali i Zi dhe Serbia u vlerësuan për hapat drejt integrimit evropian.