Arbëri

Bushati: Deklarata e DASH-it për taksën ndaj mallrave serbe, e qartë dhe s’ka nevojë për interpretim

Bushati: Deklarata e DASH-it për taksën ndaj mallrave serbe, e qartë dhe s’ka nevojë për interpretim
Foto: Oranews

Dy ministrat e Jashtëm, ai i Shqipërisë dhe i Sllovenisë, kanë nënvizuar nevojën për një marrëveshje të qëndrueshme dhe të zbatueshme mes Serbisë dhe Kosovës.

Në daljen për median, ministri për Evropën dhe Punët e Jashtme i Shqipërisë, Ditmir Bushati dhe Ministri i Republikës së Sllovenisë, Miro Cerar, iu kërkua të komentonin deklaratën e Mike Pompeo pas takimit që ky i fundit zhvilloi me presidentin e Kosovës.