Arbëri

Gjykimi për “Pronto” nisi me sfida

Gjykimi për “Pronto” nisi me sfida
 

Njëmbëdhjetë persona të përfshirë në një rast përgjimesh telefonike, që u bë i njohur si rasti “Pronto”, për shkak të përdorimit të kësaj fjale gjatë komunikimeve, u shfaqën këto ditë për herë të parë në gjykatë.

Në mesin e tyre ka ministra aktual, deputetë dhe ish-deputetë si dhe zyrtarë tjerë të lartë të institucioneve të Kosovës.