Arbëri

Përurohen shtatoret e tre liderëve historikë - Ymer Prizrenit, Abdyl Frashërit dhe Sylejman Vokshit

Përurohen shtatoret e tre liderëve historikë - Ymer Prizrenit, Abdyl Frashërit dhe Sylejman Vokshit
Foto: Ilustrim

Të dielën, me fillim nga ora 15:00, në hapësirën e Kompleksit Monumental të Lidhjes Shqiptare të Prizrenit, do të mbahet ceremonia e zbulimit të shtatoreve të tre liderëve historikë, Ymer Prizrenit, Abdyl Frashërit dhe Sylejman Vokshit.

Në këtë ceremoni, i pranishëm do të jetë edhe kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj.