Arbëri

Vuçiq: Trupat e Kosovës janë nisur drejt veriut

 

Kryetari i Serbisë Aleksandar Vuçiq, në fillim të takimit me përfaqësuesit e serbëve të Kosovës, ka thënë se Beogradi ka informata se trupat e Kosovës nga baza Belvedere dhe Vrella janë nisur drejt veriut të Kosovës, transmeton Koha.net.

“Sërish e kapë marrë gliserin me të cilin Thaçi ka lundruar në Ujman. Është e mundur të nisen për kontroll të Liqenit dhe t’i tregojnë muskujt deh ta kontrollojnë vendkalimin gjelbër në veri për ta penguar çdo depërtim të mallrave serbe në mjediset me popullatë serbe në Kosovë, citon “danas” të ketë thënë Vuçiq.