Arbëri

Hoxhaj: Me taksë do ta godasim Serbinë si me “stupc”

Hoxhaj: Me taksë do ta godasim Serbinë si me “stupc”
 

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Enver Hoxhaj, ka thënë se taksa prej 100 për qind për mallrat e importuara nga Serbia, është “goditje me stupc ndaj këtij shteti”.

Në Interaktiv të KTV-së, Hoxhaj e ka quajtur vendim të studiuar mirë, legjitim dhe demokratik taksën ndaj mallrave të Serbisë.