Arbëri

Lushaku: Dështimet e diplomacisë tregojnë se Kosova është shtet pa vizion të qartë

 

Dështimet e njëpasnjëshme të diplomacisë kosovare po e shfaqin Kosovën si shtet pa vizion të qartë dhe të çorientuar, sipas Jehona Lushakut, ligjëruese në Universitetin e Prishtinës.

Pas dështimit për pranim në Interpol të martën, Lushaku në Express Intervistën në KTV ka thënë se s’ka pas lobim të mirëfilltë për anëtarësim dhe se Kosova po tregon që s’po ruan aleancat me shtetet tjera.