Arbëri

MTI dhe IFC marrëveshje bashkëpunimi për promovimin e Kosovës si destinacion unik për investime

MTI dhe IFC marrëveshje bashkëpunimi për promovimin e Kosovës si destinacion unik për investime
Foto: MTI
 

i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me Korporatën Financiare Ndërkombëtare – IFC, pjesë e Grupit të Bankës Botërore që u përfaqësua nga Thomas Lubeck, Drejtori Rajonal për Evropën Juglindore (IFC) dhe Riccardo Serri, Drejtori i Seksionit Ekonomik dhe Politik pranë Zyrës së Bashkimit Evropian në Kosovë.

Shala theksoi se MTI e vlerëson lartë punën dhe partneritetin e deritashëm me IFC-në.