Arbëri

Kërkesë për debat parlamentar për vendosje të sanksioneve ekonomike e politike kundër Serbisë

Kërkesë për debat parlamentar për vendosje të sanksioneve ekonomike e politike kundër Serbisë
Foto: Ilustrim/Koha

Deputeti i pavarur Korab Sejdiu, bashkë me 12 deputetë të tjerë i kanë dërguar kryekuvendarit Kadri Veseli, kërkesën për debat parlamentar lidhur me nevojën urgjente për vendosje të Sanksioneve Ekonomike dhe Sanksioneve Politike kundër Serbisë, si masë reciprociteti.

Këtë e ka konfirmuar në profilin e tij zyrtar në Facebook, ku ka thënë se zjarri duhet të luftohet me zjarr.