Arbëri

Pas të reshurave të borës MI-ja thotë se rrugët janë në gjendje të mirë

Pas të reshurave të borës MI-ja thotë se rrugët janë në gjendje të mirë

Situata në rrugët e Kosovës pas fillimit të reshjeve të borës është në kushtet e normales, bën të ditur Ministria e Infrastrukturës përmes një komunikate për media.

MI-ja shton se probleme të theksuara janë në vendet malore, në rrugën e Prevallës, atë të Rugovës dhe në rrugën e Rozhajës që shpie në pikën kufitare me Malin e Zi.