Arbëri

Në Prokurorinë Speciale nesër dorëzohen kallëzimet penale kundër kriminelëve serbë

Në Prokurorinë Speciale nesër dorëzohen kallëzimet penale kundër kriminelëve serbë
Foto: Koha / Ilustrim
 

Grupi i Shoqërisë Civile për grumbullimin e dëshmive për krime lufte në komunën e Gjakovës dhe përgatitjen e kallëzimeve penale kundër kriminelëve serbë gjatë luftës së viteve 1998/99, bën të ditur se nesër do të dorëzojnë kallëzime penale ndaj kriminelëve serbë në Prokurorinë Sperciale.

Ky grup për herë të shtatë po bën kallëzim penal ndaj kriminelëve serbë, transmeton Koha.net.