Arbëri

SHBA-ja e interesuar të rrisë bashkëpunimin me Kosovën, sidomos në fushën e financave publike

SHBA-ja e interesuar të rrisë bashkëpunimin me Kosovën, sidomos në fushën e financave publike
Foto: MF
 

SHBA-ja do të vazhdojë të jetë partnere e fuqishme e Kosovës si dhe do të ndihmojë avancimin e Kosovës në menaxhimin e financave publike.

Kështu ka thënë e ngarkuara me Punë në Misionin e SHBA-së në Kosovë, Colleen Hyland, gjatë një takimi me Ministrin e Financave, Bedri Hamza.