Arbëri

Kreativiteti i kosovarëve që tërheq vëmendjen e miliona njerëzve

Kreativiteti i kosovarëve që tërheq vëmendjen e miliona njerëzve
Foto: Koha
 

Tre vëllezërit nga Prishtina, Arben, Gëzim dhe Rinor Berisha nuk janë shfrytëzues të rëndomtë të shërbimeve që ofrojnë rrjetet më të fuqishme sociale në botë, si Facebook, Instagram, Baddo, Amazone, Apple...

Ata janë partnerë të tyre.