Arbëri

AP: Serbia me manovra ushtarake mes tensioneve me Kosovën

Foto: Tanjug
 

Serbia ka mbajtur stërvitje të mëdha ushtarake të shtunën për të shënuar 100 vjetorin e përfundimit të Luftës së Parë Botërore në një prezantim të dukshëm të forcës mes tensioneve në ngritje rreth Kosovës.

Manovrat e armatimit që u prezantuan direkt, nën moton “Shekulli i Fituesve”, përfshinë 8 mijë ushtarë, 100 tanke luftarake dhe aeroplanë luftarakë MiG-29 rusë, raporton AP.