Arbëri

Haradinaj thotë se këshillat e Dacit janë çdoherë me interes për Kosovën

Haradinaj thotë se këshillat e Dacit janë çdoherë me interes për Kosovën

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka pritur sot në takimin kryetarin e Akademisë së Arteve dhe Shkencave të Kosovës, akademik Nexhat Dacin, për të cilin ka thënë se këshillat e akademik Dacit janë çdoherë me interes për vendin.

“Gjithnjë kënaqësi të shkëmbej mendime për rrethanat aktuale politike me Kryetarin e Akademisë së Arteve dhe Shkencave, Nexhat Dacin”, ka shkruar Haradinaj në Facebook, duke publikuar edhe fotografi me të.