Arbëri

4 milionë euro mirëmbajtje për 8 milionë euro pajisje mjekësore në SHSKUK

Miliona euro çdo vit i shpenzon Shërbimi Spitalor i Klinikës Universitare për mirëmbajtjen e pajisjeve mjekësore.

Mbi 8 milion euro është vlera e pajisjeve mjekësore që ka në dispozicion SHSKUK-ja, por vetëm për mirëmbajtje dhe servisim gjatë vitit 2016-2017 janë harxhuar rreth 4 milion euro, gjë që flet shumë për vjetërsinë e tyre, raporton KTV.