Arbëri

Shkaku i punimeve mbyllet rruga Kaçanik – Hani i Elezit

Shkaku i punimeve mbyllet rruga Kaçanik – Hani i Elezit
 

Për shkak të disa ndërhyrjeve që do të ndërmerren sot me qëllim të sigurisë në komunikacion, rruga nacionale N2, që lidh Kaçanikun me Hanin e Elezit dhe pikën kufitare me Maqedoninë, do të jetë e bllokuar prej orës 09:30 deri në 11:30 dhe pasdite nga ora 13:30 deri në 16:00.

Përmes njoftimit për media Ministria e Infrastrukturës ka bërë thirrje që qytetarët të shmangin qarkullimin në këtë rrugë për kohën e përcaktuar.