Arbëri

Njoftimi për dy mijë vende pune nga Kosova në Gjermani zgjon interesim të jashtëzakonshëm në Prizren

Foto: Koha

Ka mjaftuar një shpallje e një kompanie të quajtur “BSB Aviation” në Facebook, se një aeroport në Gjermani po kërkon dy mijë punëtorë nga Kosova dhe rruga përballë Shtëpisë së Kulturës në Prizren, është bllokuar nga të interesuarit.

Mijëra qytetarë nga Prizreni e më gjerë, kanë vërshuar hapësirën e Shtëpisë së Kulturës, për t’u informuar për detajet e punësimit në Gjermani, raporton KTV.