Arbëri

Carl Bildt sot viziton Shkupin

 

Ish-shefi i diplomacisë suedeze dhe ish-përfaqësuesi i BE-së në Bosnjë e Hercegovinë, Carl Bildt, në profilin e tij në Twiter njoftoi se sot do të vizitojë Shkupin.

“Fundi i krizës kushtetuese në Shkup, nuk është në horizont. Duket se dallimet në qëndrimet janë më të thella. Situata është e rëndë”, thekson Bildt, i cili është ish i dërguar evropian i Ballkanit.