Arbëri

Vuçiqi “e di” se më 28 nëntor formohet Ushtria e Kosovës

Foto: Tanjug
 

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, siç raportojnë mediat e Beograd, u ka thënë përfaqësuesve të serbëve të Kosovës “e di kur do të formohet Ushtria e Kosovës. Kjo do të ndodhë më 28 nëntor, kur festohet Dita e Flamurit Shqiptar”, transmeton Koha.net.

Siç është shprehur ai duke iu drejtuar sot përfaqësuesve të serbëve nga Kosova, “na pret një muaj shumë i rëndë” dhe se “si president i Republikës është shumë i shqetësuar”. Ka shtuar se shqiptarët “po përpiqen me forcë të rrëmbejnë rrjetin transmetues të energjisë elektrike nga Novi Pazari në veri të Kosovës”.