Arbëri

Lirohet nga akuzat e shtetit suedez ish-kryetari i AKR-së në Lipjan, Sabit Pacolli

Ish kryetari i AKR-së, dega në Lipjan, njëherësh biznesmeni Sabit Pacolli, është liruar të hënën nga akuzat e shtetit të Suedisë i cili qëndroi prej rreth 11 muaj në paraburgim nën dyshimet për mashtrime dhe keqpërdorime me fonde të ndryshme gjatë vitit 2015 në këtë shtet.

Pacolli ishte arrestuar në dhjetor të vitit të kaluar nga shteti i Suedisë.