Arbëri

Mustafa: Dialogu të zhvillohet për çështje të interesit të përbashkët dhe të përfundojë me njohje

Mustafa: Dialogu të zhvillohet për çështje të interesit të përbashkët dhe të përfundojë me njohje
 

Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa, tha se sot në Kryesi kanë biseduar për disa çështje të rëndësishme.

“Kemi trajtuar tekstin e platformës. Ne konsiderojmë se dialogu Kosovë-Serbi duhet të zhvillohet për çështje të interesit të përbashkët, dialog të dy shteteve e jo si dialog mes Prishtinës e Beogradit. Duhet të përfundojë me njohje. Dialogu i deritashëm, do të kërkojmë edhe nga Komisioni Evropian që të jetë dialog mes Republikës së Kosovës dhe Republikës së Serbisë. Dialogu nuk duhet ta va në pikëpyetje shtetësinë. Dialogun duhet ta vazhdojmë brenda kornizës kushtetuese”, ka thënë Mustafa, raporton KTV.