Arbëri

Pacolli emëron kundërligjshëm katër konsuj

Pacolli emëron kundërligjshëm katër konsuj
Foto: Koha

Katër konsuj janë emëruar jashtëligjshëm nga Behgjet Pacolli, ministër i Punëve të Jashtme. Një nga ta është anëtar i Kryesisë së partisë që udhëheq me Qeverinë, tjetri kandidat për kryetar komune i një subjekti politik në koalicion, një konsull kishte dështuar paraprakisht të bëhej ambasadore, ndërsa tjetra është vetëm 23-vjeçare.

Gazeta ka siguruar të martën vendimet e firmosura nga Pacolli për këta katër konsuj të ri: Kadri Balën, Lutfi Bilallin, Xheraldina Rexhepin dhe Modesta Imerin, shkruan sot “Koha Ditore”.