Arbëri

LDK-ja kërkon mobilizim për t’u përgatitur për zgjedhje

 

Sot, kryesinë e LDK-së e pritën strukturat e degës së III-të në Prishtinë, Dega e Presidentit Ibrahim Rugova.

Kryetari i kësaj dege Hazir Borovci, njoftoi për qëndrimet aktuale politike dhe të gjitha qëndrimet e kryesisë së LDK-së që dolën nga takimi i fundit me kryetarin Isa Mustafa.