Arbëri

Lidhja e shqiptarit mes Kosovës dhe Libisë

Lidhja e shqiptarit mes Kosovës dhe Libisë
 

Është me prejardhje nga Kosova, por është lindur e rritur në Libi. Po në këtë vend ai përfundoi shkollimin dhe u punësua. Por tani është kthyer në Kosovë.

Nga obelisku NewBorn, Lavdrim Avdylit ka kujtuar kohën kur ka festuar shpalljen e Pavarësisë së Kosovës.