Arbëri

Vuçiqi: Politikanët në Prishtinë janë larg me realitetin

Vuçiqi: Politikanët në Prishtinë janë larg me realitetin
 

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq në pyetjen që ia ka bërë gazetari i Kohës Ditore në Forumin e Beogradit për Siguri që po mbahet në kryeqytetin serb, se si e shihni zgjidhjen përfundimtare dhe cilat janë kompromiset e dhimbshme të dialogut, ka thënë se politikanët nga Prishtina janë larg me realitetin.

Për zgjidhjet e dhimbshme ai nuk ka dashur të flasë, derisa zgjidhjen përfundimtare mes Kosovës dhe Serbisë e ka quajtur si çështje e brendshme e Kosovës, për të cilën nuk dëshiron të komentojë.