Arbëri

MF dhe RIINVEST, me marrëveshje bashkëpunimi për përgatitjen dhe publikimin e Pasqyrës Makroekonomike

 

Ministria e Financave dhe Instituti për Hulumtime Zhvillimore “RIINVEST” kanë nënshkruar sot Marrëveshje Bashkëpunimi për përgatitjen dhe publikimin e Pasqyrës Makroekonomike për ekonominë e Kosovës.

Marrëveshja është nënshkruar nga ministri i Financave Avdullah Hoti dhe drejtori ekzekutiv i Institutit për Hulumtime Zhvillimore “RIINVEST” Lumir Abdixhiku.