Arbëri

Prodhuesit vendorë kundër nënshkrimit të Marrëveshjes për Tregti të Lirë me Turqinë

Foto: Koha
Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Fatos Dida, bashkë me vëllanë e tij, kanë 17 vjet që kanë nisur punën në fabrikën për prodhimin e kabllove dhe i përçuesve elektrikë të tensionit të ulët.

Për prodhimin e këtij produkti, ai ka angazhuar 17 punëtorë.