Sternenfeld Autocenter AG & ELVA Immobilien Group

Prejardhja, rrugëtimi, prej kur jeni në perëndim.

Unë jam Shukri Mjaku, prejardhja e familjes sime është nga komuna e Ferizajit. U shpërngula nga vendlindja në vitin 1985 dhe fillimisht kam jetuar dhe vepruar në Kantonin e Baselit Zvicër. Babai im, i ndjeri Gani Mjaku erdhi në një qytet të Francën që gjendej në kufi me Basel te Zvicrrës të quajtur St.Louis qysh në vitet e 80, e më pas edhe ne, pjesa tjetër e familjes, u bartëm në mërgim.

Dëshironi edhe Ju të jeni prezentë në ALBBIZ, që PROFILI JUAJ TË SHFAQET NË TË KATËR ANËT E BOTËS KU EKZISTOJNË SHQIPTARËT? Thjeshtë, shtyp butonin dhe plotëso formularin online

Formulari