NK5 Immobilien AG

NK5 Immobilien AG

Prejardhja, rrugëtimi, prej kur jeni në perëndim.

Krist Nikolla me prejardhje nga komuna e Gjakovës. Në Zvicër jam prej vitit 1993. Pasi mbarova shkollën në Gjakovë edhe unë si të gjithë tjerët, kisha një ëndërr, një vizion për ta realizuar ëndrrën time. Rrugëtimi im ashtu vazhdoi nga Kosova në Kroaci e pastaj në Zvicër.

Dëshironi edhe Ju të jeni prezentë në ALBBIZ, që PROFILI JUAJ TË SHFAQET NË TË KATËR ANËT E BOTËS KU EKZISTOJNË SHQIPTARËT? Thjeshtë, shtyp butonin dhe plotëso formularin online

Formulari