Loading...
Video.

Ndarjet gjinore me ndikim në zgjedhjen e profesionit

Minatorët në grevën e tretë brenda vitit

Evidentohen parregullsi edhe në tenderin për sallat gjyqësore

Zyrtarët që s’marrin grada diplomatike do të largohen nga Ministria e Jashtme

Lajçaku fajësohet për komprometim të dialogut

Qytetarët shmangin daljen nga Kosova përmes Serbisë

Haxhiu: Pushteti në Serbi ndihmoi në disa arratisje nga burgjet e Kosovës

Bajamet e infektuara dhe operimi i tyre

Dy vetura digjen plotësisht nga zjarri në lagjen “Marigona”, hetuesia ende s’ka të dyshuar

Serbia insiston se vrasja e policit ishte e planifikuar – Kosova e quan propagandë

Pak interesim për shkenca matematike-natyrore dhe filozofi

Projektligji për Shërbimin e Jashtëm mundëson më shumë emërime me çelës politik

Kamikawa: Zhvillimi ekonomik është thelbësor për paqen dhe stabilitetin në rajon

Më pak vjet burgim sesa numri i vrasjeve për të cilat u shpall fajtor Ekrem Bajroviqi

Qasja e Qeverisë së re maqedonase vlerësohet se ndikoi në paraburgimin e Ramadanit


Më të lexuarat

Shtojca për Kulturë.


Magazina.