60 Minuta

Jasharaj: E keqja më e madhe në sistemin arsimor do të vijë pas 20 prillit

Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

I pari i SBASHK-ut, Rrahman Jasharaj, ka paralajmëruar se më e keqja do të vijë pas 20 prillit në sistemin arsimor në rast të mosreagimit nga Qeveria Kurti.

“Qeveria Kurti ka një qëndrim jashtëzakonisht të keqe ndaj sindikatave dhe dialogut. E keqja më e madhe do të vijë pas 20 prillit në sistemin arsimor. Nuk i përjashtojmë protestat në rast se BSPK-ja vendos për një të tillë", ka thënë Jasharaj.