038

Prishtina ndalon subvencionimin e qytetarëve me 50 euro

 

Komuna e Prishtinës ka ndaluar subvencionimin e qytetarëve të saj me nga 50 dhe 100 euro.

Në mbledhjen e parë të Kuvendit Komunal nën qeverisjen e kryetarit të ri, Përparim Rama, u shfuqizua vendimi që u mor gjatë mandatit të Shpend Ahmetit për rimbursimin e qytetarëve të prekur me COVID-19.