Showbiz

“Spice Girls” po mendon të ribashkohet

 

Spice Girls është ribashkuar në vitin 2019, për një seri të ngjarjeve muzikore, ndërkohë që së fundmi ish-anëtarja e grupit, Melanie C, ka deklaruar se mezi pret që ndonjë ribashkim tjetër të ndodhë në vitet e ardhshme.

Këngëtarja 47-vjeçare ka shkruar në rrjetet sociale se ribashkimi duhet të ndodhë dhe se bisedojnë vazhdimisht për këtë me vajzat e grupit.