Showbiz

Princi William: Shpëtimi i tokës duhet të jetë më prioritet se turizmi hapësinor

Foto: Getty Images
 

Princi William ka sugjeruar që sipërmarrësit duhet të përqendrohen në shpëtimin e tokës në vend që të angazhohen në turizëm hapësinor.

Duka i Kembrixhit tha se truri dhe mendjet e mëdha duhet të “përpiqen të riparojnë këtë planet, jo të përpiqen të gjejnë vendin tjetër për të shkuar dhe jetuar”.