Showbiz

Filmi i animuar “The Croods 2” po i kryeson arkat filmike në Amerikë

Filmi i animuar “The Croods 2” po i kryeson arkat filmike në Amerikë
 

Bazuar në të ardhurat e arkëtuara gjatë fundjavës së parë të shfaqjes nëpër kinema, duket se komedia e re e animuar “The Croods 2”, ka gjasa t’ia kalojë filmit “Tenet” me shumën e të hollave të fituara në Amerikë dhe Kanada.

Ky projekt është vazhdim i filmit të animuar të vitit 2013, “The Croods”. Ai ka hasur në vështirësi gjatë realizimit, madje në një pikë ishte anuluar nga studioja filmike “Dreamworks”. Përveç kësaj, filmi pësoi disa herë ndryshime në datën e lansimit, por përfundimisht filloi së shfaquri nëpër kinema nga 25 nëntori i vitit 2020.