Showbiz

Emilia Clarke kishte vështirësi të mëdha me mësimin e fjalimit të fundit në “Game of Thrones”

 

Emilia Clarke e ka pranuar se kishte pasur vështirësi të mëdha derisa po e mësonte fjalimin e saj të fundit në “Game Of Thrones”.

Aktorja 33-vjeçare luajti si Daenerys Targaryen në dramën fantastike të HBO-së e cila përfundoi pas sezonit të tetë më herët këtë vit. Në fjalimin e saj të fundit si Dany, Emilias iu desh ta mblidhte ushtrinë e saj me një fjalim që përfshiu shumë gjuhë dothraki - një gjuhë kjo e adoptuar nga fisi nomad Dothraki - dhe memorizimi i rreshtave ishte një detyrë e vështirë për yllin filmik.