Lokalet 2021

Kronika zgjedhore/ Aliu premton stadium të ri të futbollit në Ferizaj, Ismaili vazhdon me nënshkrime zotimesh

 

Muhamed Kallaba, kandidat i PDK-së për kryetar të Kamenicës, ka shpalosur programin e tij.

Kallaba ka premtuar zhvillim ekonomik, si dhe mbështetje për bizneset e lehtësira për ta zhvilluar aktivitetin e tyre.