Lifestyle

Përdorni hudhër për flokë dhe lëkurë të shëndoshë

 

Përbërësit e hudhrës mbrojnë lëkurën nga efektet e dëmshme që çojnë në humbjen e elasticitetit dhe plakjen e lëkurës.

Hudhra ka efekte të mrekullueshme edhe në fytyrë të infektuar dhe parandalon shkaktimin e sëmundjes që krijohet nga inflamacioni e që quhet ekzema.